Team Bulgaria
·  ›  › Team Bulgaria

Siden 1999 har euroteam.com haft en godt og venskabeligt samarbejde med programmører og andre i Bulgarien. Vi har naturligvis besøgt vore samarbejdspartnere i Sofia og Bourgas og mødt både det smukke land og de meget gæstfri og behagelige mennesker og det var disse oplevelser, der oprindeligt var basis for et samarbejde, der har varet i mere end 10 år.

KAK development blev dannet umiddelbart efter etableringen af euroteam.com og leverer ydelser indenfor programmering og IT-undervisning. Hos KAK development har man også en blanding af fastansatte og projektansatte medarbejdere, dog med overvægt i fastansatte, hvor vi hos euroteam.com i produktionsleddet ene og alene benytter projektansættelser.

Bulgarske programmører er særdeles højt uddannede og de er hele tiden ifærd med at videreudvikle deres kompetencer for at kunne skabe sig en levevej. Vilkårende i Bulgarien er desværre en større arbejdsledighed, begrænset udbud indenfor IT-programmering og så et lavere lønniveau, end vi kender det i Danmark. Til gengæld har medarbejdere fra Bulgarien en noget anden opfattelse af tidsterminer og kvalitetsstyring, så det sikrer vi her fra Danmark i vore projekter.

Tanya Georgieva er stifter og indehaver af KAK development. Gennem virksomhedens 10 årige liv er Tanyas børn blevet ældre og både en søn og datter er idag med i virksomhedens produktionsmiljø, så fremtiden er sikret.

Ud over familien er der en række programmører ansat hos KAK development og de mestrer sådan set alle de kategorier af programmering, vi har behov for, bl.a.  .asp, .net, .php, flash, javascripts - lige som de er med ved serverkonfigurering, så kravsspecifikationerne er de optimale for system administrator at arbejde ud fra.INSPIRATION

Lidt inspiration
Lige nu 2013

Der er en række af vore projekter, som vi gerne deler med vore kunder i ønsket om på en inspirerende måde at kunne skabe grundlag for det optimale samarbejde..
 
© 2000 - 2015 Copyright euroteam.com
Telefon 7020-6300 | info@euroteam.com