Sikkert login på server
·  › Sikkert login på server

Vi har øget sikkerheden på vores servere for at imødegå den stadigt stigende mængde virus og phishing software, der spreder sig med lynets hast. Alle login skal derfor ske via SSL, som er krypteret. Derved undgår vi, at du ved et login fra eks. offentlige pc-ere mm. efterlader dit login og derved risikerer, at uvedkommende anvender det.

Til sikkerhed har vi sat vores eget certifikat op, som dog ikke er internationalt approved - men som vi dog står indefor. Du kan naturligvis få installeret dit eget SSL-certifikat, men alternativt blot følge nedenstående vejledning.

Når du logger på din administration hos os - møded du følgende advarsel:Videre til næste stepog afslutningsvis :Herefter vil administrationssiden være klar til login og i øverste venstre hjørne vil du se, at du er landet på en side, der er krypteret, idet der dels er kommet en nøgle og at adressen dels er ændret til https:// ...

Få dit eget certifikat


Vi kan tilbyde dig, at du får eget certifikat på dit website, så alle login sker via kryptering. Et sådant certifikat koster dkr 500,- årligt.

Vi tilbyder disse certifikater fra Comodo til den nævnte pris pr. år og foretager installationen for dig.

https://www.spsdrug.com/ http://pcmuscles.org/

INSPIRATION

Lidt inspiration
Lige nu 2013

Der er en række af vore projekter, som vi gerne deler med vore kunder i ønsket om på en inspirerende måde at kunne skabe grundlag for det optimale samarbejde..
 
© 2000 - 2015 Copyright euroteam.com
Telefon 7020-6300 | info@euroteam.com