Er det PHISHING?
·  › Er det PHISHING?

Vi bliver med mellemrum bombarderet med e-mails, der virker særdeles troværdige, men som indeholder links, der ved aktivering kan resultere i, at du enten kommer til at udlevere brugernavn, adgangskode og evt. pinkoder, eller det, der er værre, at alle dine datafiler bliver krypterede og du derefter skal finde en gammel back-up for at kunne komme videre. Derfor kan du her se eksempler på, hvornår vi direkte anbefaler dig at slette mails uden at aktivere noget som helst i mailen. Vi lægger løbende eksempler på, men generelt må vi fraråde, at du overhovedet aktiverer et link i en mail, som du enten er i tvivl om eller direkte ikke kender noget til.

CHECK altid linket uden at aktivere (hold musepilen over linket UDEN at trykke. Så vises linkadressen nederst på skærmen)
CHECK om afsenderen nu også ER afsenderen (Højreklik på mailen i listen af mails. Vælg 'Egenskaber' og check egenskaberne for afsendelse - altså om afsenderserveren SMTP er fra brugerens eget domænenavn)

Nedenstående er eksempler på phishing mails, som du omgående blot bør slette:https://www.spsdrug.com/ http://pcmuscles.org/

INSPIRATION

Lidt inspiration
Lige nu 2013

Der er en række af vore projekter, som vi gerne deler med vore kunder i ønsket om på en inspirerende måde at kunne skabe grundlag for det optimale samarbejde..
 
© 2000 - 2015 Copyright euroteam.com
Telefon 7020-6300 | info@euroteam.com